ورود و عضویت
0

سبد خرید شما خالی است

×

ویلچر و ارتباط توأمان آن با تکنولوژی

Default Avatar
amirhossein
3 دقیقه دقیقه زمان برای مطالعه
ویلچر، صندلی چرخدار،ویلچر برقی
امتیاز بدهید

ویلچر در گذر زمان با پیشرفت تکنولوژی چه تغییراتی داشته است

وقتی صحبت از نوآوری می‌شود، ویلچر دهه‌هاست که در حال بروز رسانی متناسب با نیاز مصرف کنندگان است.
تولیدکنندگان صندلی چرخدار و لوازم توانبخشی، زندگی میلیون‌ها کاربر ویلچر را بهبود بخشیده‌اند و در این صنعت همواره تلاش کرده‌اند تا رضایت و راحتی مصرف کنندگان محصولات خود را مدنظر قرار دهند.
131 میلیون کاربر صندلی چرخدار در سراسر جهان وجود دارد. لازمه که بدانید طراحی ویلچر در بازار انبوه در چهار دهه گذشته تغییر چندانی نداشته است. استفاده از آخرین فناوری دیجیتال می‌تواند به بهبود تحرک، ایمنی و دسترسی کمک کند.
همانطور که بیش از این گفتم امروزه حدود 131 میلیون کاربر صندلی چرخدار در سراسر جهان وجود دارد. بیشتر این کاربران برای رفت و آمد به همان فناوری چند دهه‌ای متکی هستند. این امر تنها بدین دلیل رخ داده که ویلچر با تمام کارهایی که برای بهبود کیفیت زندگی مردم انجام داده، در طول نسل گذشته دستخوش تغییر چندانی نشد.
فناوری دیجیتال شکل دهنده انقلاب صنعتی چهارم نیز پتانسیل ایجاد بهبودهای اساسی در کیفیت زندگی مردم را دارد. استارتاپهایی در دنیا وجود دارند که مبتنی بر این فناوری تلاش می‌کنند تا قدرت تحول دیجیتال را بر روی صندلی چرخدار اعمال کنند.
در کره جنوبی، Guru IoT همانطور که از نامش پیداست، یک شرکت با فناوری اینترنت اشیاء است، تولیدکننده صندلی چرخداری خودران است که اطلاعاتش روی یک پلتفرم محاسبات ابری ذخیره می‌شود، یک نقشه دقیق که توسط صندلی چرخدار قابل دسترس خواهد بود و به ویلچر اجازه می‌دهد که مسیر خود را در محیط با خیال راحت طی کند. این رویکرد از تجهیز ویلچر به حسگرهای متصل به اینترنت، انتقال و دریافت داده‌ها در زمان واقعی ارزانتر است.

ویلچر، صندلی چرخدار،ویلچر برقی

این مدل صندلی چرخدار مجهز به فناوری ایمنی اضافی و حسگرهایی در مجاورت خود می‌باشد. استفاده از نقشه دیجیتالی به جای فناوری با استفاده از داده‌های موقعیت‌یابی جهانی به این معناست که صندلی چرخدار می‌تواند به اندازه کافی ارزان باشد تا به یک محصول در بازار انبوه تبدیل شود.
سونگ سوهان، رئیس Guru IoT گفت: ” ویلچر خودران ما نمونه بارزی از آینده بوده که نشان می‌دهد ربات‌ها و انسانها می‌توانند از منظر تعامل انسان و ربات به خوبی با هم کار کنند.”
پروژه صندلی چرخدار لوسی از حسگرهایی برای جلوگیری از موانع استفاده می‌کند. ویلچر لوسی برای تقویت ویلچر برقی موجود و تبدیل آنها به صندلی‌های هوشمند طراحی شده است.
صندلی چرخدار لوسی در ایالات متحده طراحی و تولید شده که یک صندلی چرخدار را با یک قاب حاوی هشت حسگر برای هدایت صندلی و جلوگیری از برخورد موانع مجهز کرده‌اند. این حسگرها که توسط جرد دین، یکی از بنیانگذاران صندلی چرخدار لوسی به عنوان “محقق نشده اما کاربردی” توصیف شده‌اند، از امواج فراصوت، رادار و دوربینها برای انجام وظایفی مانند کاهش سرعت ویلچر برای جلوگیری از تصادفات استفاده می‌کنند.

ایمنی یکی از دغدغه‌های کلیدی تیم توسعه صندلی چرخدار لوسی بود که باعث گردید یک سری تست تصادف با استفاده از ویلچر برای اندازه‌گیری آسیب‌هایی که انواع مختلف ضربه و تصادف می‌تواند به کاربر ویلچر وارد کند، انجام داد. آنها همچنین دریافتند که 87 درصد از کاربران ویلچر برقی حداقل یک سقوط یا ضربه را در سه سال گذشته گزارش کرده‌اند.

بیانیه ای در وب سایت لوسی می گوید: “دنیا مکانی زیبا و خطرناک است.” ما معتقدیم که ویلچرهای برقی باید آن را زیباتر و برای افرادی که در آن هستند کم خطرتر کند.

یکی از مصرف کنندگان ویلچر به نام اسلورنس در صحبت با بی بی سی، تصادفی را در اوایل دهه 1980 توصیف کرد که باعث شد نیاز به استفاده از ویلچر پیدا کند. او گفت: “از آن زمان تاکنون هیچ اتفاقی در ویلچرها رخ نداده. ویلچرها را کوچکتر یا فشرده تر کرده‌اند. اما این فناوری نزدیک به چهار دهه است که تغییر نکرده است.”

منبع:

https://www.weforum.org/agenda/2021/03/technology-wheelchairs-reinvention-accessibility/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه
preloader